Ταξιδιωτικά πακέτα

Εκδρομές και ταξίδια σε όλο το κόσμο..!

Γύρος Δυτικής Κούβας

Κωδ : west-cuba

Διάρκεια - Προορισμός :

10 ημέρες / 8 νύχτες
Κούβα

Το ταξίδι περιλαμβάνει :

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Διαμονή
  • Πρωινό
  • Ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο
  • Γεύματα

Τιμές :

Το άτομο σε δίκλινο: 1 .300 €
Μονόκλινο: 1 .450 €
Φόροι αεροδρομίων: 450 €

Πληροφορίες ταξιδιού :

Κατηγορία: Οργανωμένο
Είδος ταξιδιού: Αεροπορικό
Διατροφή: Γεύματα (όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα)
Αεροπορική εταιρεία: Air France

Πρόγραμμα εκδρομής:

1η ημερα : Αβάνα

Άφιξη στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αβάνας/ Βαραδέρο. Παραλαβή ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου και αναχώρηση προς το ξενοδοχείο σας στην Αβάνα. Σε περίπτωση που βρίσκεστε ήδη στην Αβάνα, θα παραλάβετε το αυτοκίνητο την αμέσως επόμενη ημέρα. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Για επισκέπτες που θα κάνουν check in στο ξενοδοχείο μετά τις 21:30 το βράδυ, θα ισχύει μόνο η διανυκτέρευση και το πρωινό.

2η ημερα : Αβάνα

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Προτεινόμενο πρόγραμμα ημέρας: Μετά το πρωινό, προτείνεται περιήγηση στην παλιά πόλη της Αβάνας. Επισκεφθείτε το Καπιτώλιο, το Μουσείο της Επαναστάσεως, το Μουσείο των Καλών Τεχνών, την Πλατεία των Όπλων, την Πλατεία του Καθεδρικού Ναού, την περίφημη "Bodeguita del Medio" καθώς και την παραλιακή λεωφόρο Malecón. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Χαθείτε κατόπιν στα σοκάκια της παλιάς πόλης και αφεθείτε στη μαγεία της latin μουσικής και τη γοητεία της πόλης κατά τη νύχτα.

3η ημερα : Αβάνα

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Προτεινόμενο πρόγραμμα ημέρας: ξεκινήστε τη μέρα σας με επίσκεψη στο φρούριο “El Morro”. Συνεχίστε με την μοντέρνα Αβάνα και επισκεφθείτε την Πλατεία της Επαναστάσεως. Απολαύστε ένα κοκτέιλ στο Bar de la Fama εντός του διάσημου ξενοδοχείου Hotel Nacional. Στη συνέχεια επισκεφθείτε το γνωστό κοιμητήριο Colon. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Μπείτε σε ένα αυτοκίνητο αντίκα και απολαύστε τη διαδρομή προς το ξακουστό καμπαρέ Tropicana Show (προαιρετικά) !

4η ημερα : Αβάνα- Τρινιδάδ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Προτεινόμενο πρόγραμμα ημέρας: Αναχώρηση με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας προς την αποικιακιοκρατικού στυλ πόλη του Τρινιδάδ (335 χμ. περίπου). Χαλαρώστε στην κατάλευκη αμμουδιά ή απολαύστε μία βόλτα στα πλακόστρωτα δρομάκια της πόλης. Check in σε All inclusive ξενοδοχείο.

5η ημερα : Τρινιδάδ

Προτεινόμενο πρόγραμμα ημέρας: Περιήγηση πόλης του Τρινιδάδ. Επισκεφθείτε το Pομαντικό Mουσείο, την πλατεία Plaza Mayor, το Ναό “Iglesia Parroquial de la Santisima Trinidad” και την κοιλάδα των βαρόνων της ζάχαρης με τον πύργο “Manaca Iznaga”. All inclusive διατροφή στο ξενοδοχείο.

6η ημερα : Τρινιδάδ- Σιενφουέγος - Γκουάμα

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Προτεινόμενο πρόγραμμα ημέρας: Αναχώρηση  για την πόλη του Σιενφουέγκος και  Γκουάμα (περίπου 200 χμ). Κατά τη διαδρομή, σας προσφέρεται η ευκαιρία να επισκεφθείτε μια φάρμα  κροκοδείλων και να κάνετε μια μικρή κρουαζιέρα στη λίμνη Laguna del Tesoro όπου βρίσκεται και το χωριό της ινδιάνικης φυλής Taino (αναπαράσταση). Η πρόσβαση στο ξενοδοχείο σας γίνεται μόνο με βάρκα. Δείπνο στο ξενοδοχείο.

7η ημερα : Γκουάμα - Πίναρ Ντελ Ρίο

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Προτεινόμενο πρόγραμμα ημέρας:  συνεχίζουμε το ταξίδι στην επαρχία Πινάρ ντελ Ρίο. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής προτείνεται η επίσκεψη στον Κήπο με τις Ορχιδέες και στον καταρράκτη της Soroa.

8η ημερα : Πινάρ Ντελ Ρίο

Πρόταση: Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε  τη βιοτεχνία παραγωγής καπνού και στη γνωστή βιοτεχνία παρασκευής λικέρ “La Guayabita del Pinar” στο Πινάρ ντελ Ρίο. Μετά το μεσημεριανό φαγητό στο Palenque de los Cimarrones και τη διάβαση μέσα από το σπήλαιο “Cueva del Indio”, μια επίσκεψη στην Τοιχογραφία της Προϊστορίας “Mural de Prehistoria” αποτελεί τον καλύτερο επίλογο για το κλείσιμο της ημέρας.

9η ημερα : Πινάρ Ντελ Ρίο - Αβάνα/Βαραδέρο

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αβάνας/ Βαραδέρο ή στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο (περίπου 189χμ.) Παράδοση ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου.

Πληροφορίες τιμής - Αναχωρήσεις:

Τιμές

Τιμή κατ'άτομο σε δίκλινο: 1300€

Μονόκλινο: 1450€

Δείτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του Your Way Travel...

Το βρίσκετε ενδιαφέρον? Στείλτε μας το αίτημα σας

Επιστροφή στην λίστα

Δημοφιλή πακέτα

Περισσότερα Κωνσταντινούπολη Signature Travel Το άτομο σε δίκλινο: : 280 €
Περισσότερα Κένυα Marathon Travel Το άτομο σε δίκλινο: : 1 .855 €
Περισσότερα Βενετία JV Travel Το άτομο σε δίκλινο: : 295 €
Περισσότερα Πουκέτ Your Way Travel Το άτομο σε δίκλινο: : 599 €
Περισσότερα Βιέννη Your Way Travel Το άτομο σε δίκλινο: : 425 €
Περισσότερα Βουδαπέστη Your Way Travel Το άτομο σε δίκλινο: : 229 €
Περισσότερα Μαλδίβες Manessis Το άτομο σε δίκλινο: : 918 €
Περισσότερα Γύρος Δυτικής Κούβας Your Way Travel Το άτομο σε δίκλινο: : 1 .300 €
Τι ειναι το Travelink;

Είναι ένα ταξιδιωτικό portal
με σκοπό την ενημέρωση των ταξιδιωτών για...

Διαβάστε περισσότερα
Όροι χρήσης

Διαβάστε προσεκτικά
τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας

Δείτε αναλυτικά
Επικοινωνια

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας
ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο

Φόρμα επικοινωνίας

Travelink - Ο ταξιδιωτικός σας σύνδεσμος